KAWAN MAYA

Wednesday, 2 September 2015

PROMOSI SEPTEMBER 2015



Pejam celik dah September 2015. Kejap sangat feelingnya. Bulan ni Shaklee murah hati lagi seperti selalu buat Promosi produk ohsem!! Kenapa aku kata produk ohsem? Sebabnya promosi Energizing Soy Protin. Haa..kan senyum kan! Senyum sebab tau banyak khasit ESP ni. Sedap lagi menyihatkan! Sapa tak nak benda baik kan..



Macam biasalah kan..Shaklee kalau buat promosi memang kaw kaw!
Bulan ni beli 6 tong ESP korang dapat 7 tong. See..how generousnye Shaklee. Selain tu jika beli yang promosi ni, korang akan dapat :

a) jadi ahli secara PERCUMA!!
b) VITALEA berharga rm94 sebotol PERCUMA 
c) CASH rebate pada bulan Oktober
d) 20% JIMAT dari harga pasaran
e) PENJIMATAN hampir rm200


Selain dari beli 6 dapat 7 ni juga korang juga bole beli KOMBO dengan extra 5% diskaun! Wow!!! Berganda ganda jimat!


Macam mana nak beli yang promosi ni?
 Cepat PM aku atau direct text 0172505401 atau email aishah.ali81@gmail.com

Jangan ketinggalan okeh!

Energizing Soy Protin

Salam Mesra,
Aishah
Rakan Nutrisi Anda
Breastfeeding-holic