KAWAN MAYA

Saturday, 27 September 2014

KE ZOO NEGARA KITA

4hb September 2014
Hari outing dengan anak anak. Ahaks..macam besar sangat dah anak anak. Pada hal sorang baru 3 tahun..sorang lagi baru 7 bulan. Apa apa pun...moment yang sangat best sebab kami asben and wife masing masing kerja ikut masa sendiri (´∀`)

Kali terakhir jejak zoo negara masa tu saya sekolah. Ya...zaman gila gila remaja lagi. Sekarang pun remaja, remaja purba.

Bersiar siar di Zoo Negara memang satu yang disebut Rayyan selalu. So, kami bawa. Puas kan hati. Jalan kaki tolak stroller pusing zoo negara.






Haiwan nampak macam banyak. Masa kami sampai, tengah hari. Masa untuk haiwan ni semua berehat...biasalah, manusia lepas makan pun letih ngantuk. Hihihi









why the bird like that mama

focus

hold his hand because he is a gift from Allah to us

Gambar banyak lagi. Nanti saya sambung upload untuk korang lihat. Nak masuk zoo negara harga skrg rm30...nak tengok panda total tiket rm50 utk dewasa.

(⌒▽⌒)
Salam ceria,
Aishah
0172505401
Rakan Nutrisi Anda