KAWAN MAYA

Wednesday, 7 November 2012

ALFALFA SANA SINI

Mungkin masih ramai lagi yang tertanya tanya BETUL KE ALFALFA SHAKLEE NI BAGUS?? YE KE? TAK PERCAYALAH...

Ni testimoni seorang wanita yang sudah berkahwin dan mempunyai anak. Credit to mommy iskandar  www.mommyiskandar.com untuk testimoni ni... I insert kat sini untuk korang review sendiri... Puan kita ni ada keputihan dari bangku sekolah sampai dah ada anak... alhamdulillah dengan consume alfalfa secara disiplin and konsiten , masalah dia beransur baik... dan HUBUNGAN MESRA dengan SUAMI menjadi LEBIH LEBIH BAIK....



KEISTIMEWAAN Alfalfa : 

Kaya dengan protein – 18.9% berbanding daging lembu, 3.3% berbanding susu dan 13.1% berbanding telur. (Otot terdiri drp protein dan kurang protein menyebabkan keletihan dan kelesuan) dan membantu dalam penyusuan ibu.


Akar alfalfa yang tertanam jauh ke dalam tanah mencari mineral penting yang tidak kesampaian oleh tumbuh-tumbuhan lain. Alfalfa adalah milk booster yang sekian lama digunakan di benua Amerika.


Sumber Zat Makanan Semulajadi & Klorofil Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien. Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi. Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi.




Jadi apa lagi... keraguan tak membantu heee.. 
berminat, jangan segan silu nak sms/ whatsapp 017-2505401 [aishah] 
insya'allah dapat membantu
shaklee ID : 888805