KAWAN MAYA

Thursday, 16 January 2014

Review Alfalfa Shaklee

Salam semua..
Aga gareba? ni kata orang bugis bermaksud "apa khabar?"
jawabnya... "gareba madecing..." .. lebih kurang la macam tu.
Entry kali ni nak berkongsi review tentang Alfalfa Shaklee. Kesan kesan yang dirasakan oleh mereka yang makan alfalfa lalu diluah dalam bentuk kata kata. 

Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien.  Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi.  Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi.

Alfalfa Shaklee datang dalam 2 size yang berbeza ; Large 700 biji dan Small 330 biji.

700 biji / rm97.++ 

330bj / 53.++

Kebaikkan Alfalfa ni ada banyak.



Apa Kata Mereka Tentang Alfalfa Shaklee..... Jom kita baca sesama ye.

Alfalfa & Masalah Keputihan

Alfalfa & Hubungan Suami Isteri [ jamu moden gitewww]

Alfalfa sebagai penggalak susu badan



Alfalfa & Jerawat

Alfalfa & Resdung

Terbukti berkesan. Kita ni cepat sangat melatah gitu. Tak cuba tak tau lagi dah kata tak bagus dan yang seangkatan dengannya.....

Tepuk dada tanya selera...
Kalau nak cuba sikit, jangan segan segan call/sms/PM kat facebook ye. 

Suami beli untuk isteri
Isteri beli untuk suami
Anak anak beli untuk mak ayah

www.facebook.com/isyahsabela
Sms/wassup/call : 0172505401
Pengedar sah shaklee
Id 888805