KAWAN MAYA

Wednesday, 3 July 2013

Kolagen shaklee - Menegang & Memberi Seri

Alhamdulillah...
Pejam Celik, tak lama je lagi masuk bulan Puasa. Masa ni ramai yang berkira nak diet untuk kuruskan badan, nak cantikkan muka, nak gebukan kulit. 
Apa yang korang buat untuk semua tu? Ye...cut makan kan? Jangan... makan la sedikit. Atau ambik suplemen yang natural, organik dan beri kesan yang baik.  Bukan beri kesan dalam masa seminggu dua.. itu racun uolss...

Ok.. ni i nak share tentang kolagen! Nak raya, nak cantik...sure pakat2 kan mana nak cari produk yg beri kesan yang kaw kaw serta menyihatkan sendi sendi dan badan. Pilihan saya, serbuk kolagen shaklee

kolagen best

Collage Powder Shaklee terbukti berkesan untuk:

a] Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%
b] Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%
c] Peningkatan dalam penampilan keseluruhan sehingga 71%
d] Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%
e] Meningkatkan pemakaian kekal mekap sehingga 60%
f] Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55%
g] Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54%
h] Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50%
i] Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%

kebaikkan yang menarik kan? rugi sangat kalau tak cuba

mudah saja nak cantik dan sihat dalam masa yang sama. Kita yang tentukan sebab kita yang kawal diri kita. Pilih yang baik berkualiti dan beri kesan yang mabeles. Tidak ada sapa rugi kalau pilihan kita yang terbaik!... Muka cantik.. badan cantik.. sihat... haiiii laaa.. lapang dada! Cantik kan lagi dengan kelakuan yang baik dan iman yang tebal! Terbaekkkk ^_^


Untuk order kolagen shaklee ni mudah saja, korang bole call/sms saya atau PM saya di facebook. Sekiranya nak beli sendiri di branch shaklee, bole la ke branch shaklee yang berdekatan dengan u all ok!  
sayang sayang selalu :))
Pengedar Sah Shaklee - ID 888805
Hp : 0172505401
FB : www.facebook.com/isyahsabela
Page : www.facebook.com/dietwithlove