KAWAN MAYA

Monday, 4 February 2013

Menariknya February 2013

Assalamualaikum
Salam Sejahtera
Mesti semua sihat? Ok..sapa yang tak sayang anak? tak sayang diri? tak sayang family? Huhuhu...semua sayang! Bagus.. Kalau sayang, kita mesti mahukan yang terbaik buat semua kan termasuk diri.... 
Alhamdulillah... January 2013 berlalu dengan aman dan penuh seri. Masuk February 2013. Perjuangan saya belum selesai! 

Sepanjang Feb 2013, Shaklee buat promo Omega Guard.... Apa tu? Omega Guard ni minyak ikan yang baik..yang terbaik.. yang mana tidak bole dihasilkan oleh tubuh badan. 


Omega Guard Shaklee adalah supplemen minyak ikan yang dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari 3 molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semula jadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakkan jenis ikan.

Kajian membuktikan bahawa Omega-3 mempunya banyak khasiat kepada kesihatan, dari fungsi otak sehinggalah kesihatan jantung.

Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.

Banyak lagi khasiat Omega Guard ni... Try one and will take always!
So...sempena promosi hebat ni, dapatkan 6 percuma 1!

Shaklee SENTIASA SELAMAT, MESRA ALAM DAN BERKESAN!

xoxo,
isyah [017-2505401]
shaklee independent distributor 888805
www.facebook.com/isyahsabela
www.facebook.com/dietwithlove