KAWAN MAYA

Sunday, 2 December 2012

~ Collagen Powder Shaklee ~

Pejam celik pejam celik dah masuk December 2012..
Kejap sangat time pass by kan! So is our age...
kita orang perempuan sedikit risau kan kalau nampak KEDUT kat muka, Lingkaran Hitam, kedekut kat dahi dan kat banyak tempat lagi.... TIPU kalau tak risau.. Hati mesti terdetik "Mcm mana nak kurangkan kedut...Macam mana nak bagi muka tak kusam"
Macam tu jugak dengan orang lelaki.... Sya tau, korang pun mesti ada terdetik kan ...

SHAKLEE ada berita istimewa untuk yang suka dan cinta dan sayangkan KECANTIKKAN.. memangla cantik tu subjective tapi still CANTIK MUKA yang dipandang dulu kan. .. :)

PROMOSI DECEMBER 2012 ~ COLLAGEN POWDER SHAKLEE ~

Merata orang bercerita pasal collagen tu, collagen ni....

Ni nak habaq kat u all, Collagen Powder Shaklee ni dah LULUS UJIAN KLINIKAL tau..
Jadi, maknanya ianya SELAMAT.
Kita nak cantik sure nak makan benda-benda yang lulus ujian klinikal @ KKM kan...
Sesuai untuk LELAKI dan PEREMPUAN....

Tak mau cakap banyak la.. 
Ni nak share testimoni mereka yang dah makan Collagen Powder Shaklee...




Semua gambar ni ASLI, bukan EDIT PHOTOSHOP naaa... tak main tipu tipu nak capture hati hangpa... 

Jadi, apa lagi....
Cepat dapatkan stok Collagen Shaklee ni... rugi kalau terlepas!! 

"Shaklee: Dec’12 Product Promotion – Shaklee Collagen Powder (Buy 6 Free 1) WM DN1,428 / EM DN1,500 / UV444. Place your order now! TQ."


salam mesra with luv,

Rakan shaklee anda
0172505401
www.facebook.com/isyahsabela