KAWAN MAYA

Saturday, 27 October 2012

Vitamin C Shaklee

Yummylicious...... (betul ke ni heee) 
Itu la kata kata yang bole digambarkan untuk Vitamin C shaklee ni. Kenapa sya kata macam tu? sebabnya.... vitamin C shaklee ni takde ada perasa tiruan (top up rasa oren nak kasi rasa gituuu ) ~ takde pewarna tambahan AKA additional color ~ takde bahan pengawet jugak .... Vitamin C shaklee ni SEMULAJADI...


Vitamin C Shaklee lengkap dgn bioflavonoid (bahan penting yang membantu penyerapan vitamin c dengan lebih baik).


Vitamin C adalah salah satu vitamin yang paling terkenal, Seperti yang kita tahu, vitamin C bermanfaat sebagai antioksidan yang universal dan kos effektif. Vitamin C juga menggalakkan kulit yang cantik dari dalam dan luaran, membantu meningkatkan sistem imun, dan membantu mencegah beberapa jenis kanser.

Dengan pengambilan Vitamin C Shaklee secara konsisten, ia mampu merawat pen
yakit resdung yang kronik tanpa perlu membuat rawatan resdung! 

PERCAYA ATAU TIDAK...CUBA SENDIRI UNTUK MENGETAHUI NYA..

Antara Tanda Kita Kekurangan Vitami C;

a) Mudah tertekan / Stress - sering letih dan lemah (sikit sikit nak ngamuk.. padahal belum time bendera merah gitu) 
b) Kulit kelihatan kering dan bersisik, tapak kaki keras dan kasar (cepat belek kulit sekarang....!!)
c) Wajah nampak tua dari usia (kompem harus makan Vitamin C ni nak bagi kurang kedut hikhikhik)
d) Mudah demam / antibodi tak kuat  
e) gusi asyik berdarah ........ dan banyak lagi!


Faedah dan Kebaikkan mengambil Vitamin C ~ antaranya;

a) Mudah demam / antibodi tak kuat
b) Memperbaiki Simptom Pendarahan
c) Mencantikkan Kulit 
d) Memperbaiki Insomnia
e) Memerangi kanser
f) Mengecutkan jerawat
g) mengecilkan liang pori serta muka lebih tegang dan melembutkan kulit

Sebenarnya banyak lagi kehebatan vitamin C ni... korang kena cuba, baru korang bole rasa dan alami apa yang sya kata Yummylicious tadi :)

satu lagi tentang Vitamin C ni.. bole dibuat jadi masker... ini sya petik dari blog master shaklee iaitu kak cery http://www.mamafaiz.com/2012/10/kelebihan-masker-vitamin-c-shaklee-yg.html

Tapi, hanya dengan Vitamin C shaklee ye ...  lepas ni cuba tau!
Berminat untuk mencuba Produk Shaklee boleh call /whatsApp saya di 017-2505401 atau email shalee1506@gmail.com
PM facebook pun bole.. http://www.facebook.com/isyahsabela


** tak cuba tak tau.. dah cuba tak menyesal ... kena yakin,,disiplin, dan usaha **
XoXo